Spectra söker arbetsledare och elevingenjörer i Stockholms län

Spectra Sverige AB är ett expansivt anläggningsföretag som utför alla sorters entreprenadarbeten, allt från större jord- och bergschakter med stat och kommun som beställare till mindre stensättningar hos en privatperson. Vi verkar idag främst inom geografin Östergötlands-, Sörmlands och Stockholms län men har planer på att inom kort expandera till fler platser.

Vill du arbeta på en modern arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där alla tillåts att påverka och utveckla verksamheten?

Spectra har erhållit ett antal nya ramavtal och projekt som ska påbörjas våren 2023 och söker därför både efter erfarna arbetsledare och nyutexaminerade personer som vill som vill prova på rollen som elevingenjör eller arbetsledare.

Då man arbetar tätt ihop med företagsledningen/arbetschefen utvecklas arbetsuppgifterna utifrån dina kompetenser och intressen, detta för att ta tillvara på just din kompetens. Denna nära samverkan bidrar även till att du kan utvecklas i din egen takt och få mer ansvar allt eftersom du växer in i rollen. 

Din roll

Som arbetsledare driver du den dagliga produktionen framåt och se till att projektet går enligt tidsplan och kalkyl. Du kommer planera projektet ihop med platschefen och ha en daglig dialog med beställare, personal och underentreprenörer.

Rollen som elevingenjör är en lättare form av arbetsledare eller entreprenadingenjör där du oftast går parallellt med en kollega för att växa in i din framtida roll, du får mer egna arbetsuppgifter allt eftersom du utvecklas. 

I dagsläget har vi ett kontor i Stockholm, detta ligger i Täby. I början av 2023 öppnar vi ett nytt kontor på södra sidan av Stockholm. Spectras målsättning är att man ska jobba på ”rätt sida stan” i projekten utifrån vart man bor. Men i undantagsfall kan man behöva arbeta med projekt i annan del av Stockholm.

Spectra söker medarbetare för hela Stockholms-regionen.

Vem är du

Du kommer att lyckas hos oss om du har driv och engagemang, om du är nyfiken och vill utvecklas i din roll och som människa.

På Spectra värdesätter vi personliga egenskaper såsom kommunikativ, affärssinne och handlingskraft. Dessa egenskaper går före branscherfarenhet.

B-körkort är krav.

Vi erbjuder

Spectra Sverige erbjuder en unik anställning i ett av branschens mest snabbväxande företag. Vi gillar utmaningar och tar ständigt nya och utmanande projekt för att utveckla både företaget och våra medarbetare.

Hos oss får du arbeta med drivna och engagerade medarbetare med lång erfarenhet av entreprenadarbeten. Vi har en stark vilja att utveckla vår personal och ge stöttning för att lyckas i din roll.  

Vi ser inga begränsningar utan snarare möjligheter.

Allmänt

För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Andreas Andersson på telefon 070- 794 47 67 eller mail andreas.andersson@spectramark.se

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval då vi ständigt har behov av elevingenjörer och arbetsledare. Ansökan skickas till kontakt@spectramark.se  

Vi ser fram emot din ansökan!

Regionkontor

Följ Oss

Norrköping
Malmgatan 25A
602 23 Norrköping

Stockholm
Enhagsvägen 8C
187 40 Täby

Jönköping Huskvarnavägen 168
561 32 Huskvarna

Uppsala 
Dragrännan 2
746 50 Bålsta

Regionkontor

Norrköping
Malmgatan 25A
 602 23 Norrköping

Stockholm
Enhagsvägen 8C
187 40 Täby

Jönköping
Huskvarna 168
561 32 Huskvarna

Uppsala
Dragrännan 2
746 50 Bålsta

Kontakt@spectramark.se

Följ oss

Copyright © 2024
Spectra Sverige AB

Copyright © 2024
Spectra Sverige AB