Spectra söker platschef till Sörmlands län

Spectra Sverige AB är ett expansivt anläggningsföretag som utför alla sorters entreprenadarbeten, allt från större jord- och bergschakter med stat och kommun som beställare till mindre stensättningar hos en privatperson. Vi verkar idag främst inom geografin Östergötlands-, Sörmlands och Stockholms län men har planer på att inom kort expandera till fler platser.

Vill du arbeta på en modern arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter där alla tillåts att påverka och utveckla verksamheten. Motiveras du av att ha totalansvar för markprojekt och är duktig på att visualisera den färdiga produkten redan vid första spadtaget? Då kan rollen som platschef inom mark och anläggning till Spectra Sverige AB vara ditt nästa steg!

Din roll

Som platschef kommer du ha helhetsansvaret över att driva produktionen framåt och se till att projektet går enligt tidsplan och kalkyl. Du kommer vara ytterst ansvarig för planering i projektet olika skeden och dagliga dialog med beställare, personal och underentreprenörer.

Du upprättar projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan, betalplan, arbetsberedningar och egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har stor insikt i ekonomi och ett sinne för effektivisering samt planering.

Vem är du

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har viss arbetslivserfarenhet inom branschen och någon form av ledarerfarenhet.

Framför allt kommer du att lyckas om du har rätt driv och förståelse för helheten i en entreprenad, eller viljan att få detta.

På Spectra värdesätter vi personliga egenskaper såsom driv, kommunikativ, affärssinne och handlingskraft. Dessa egenskaper går före branscherfarenhet.

B-körkort är krav.

Högskoleutbildning är meriterande.

Vi erbjuder

Spectra Sverige erbjuder en unik anställning där du som Platschef blir en nyckelperson i ett mindre företag med höga målsättningar.

Hos oss får du arbeta med drivna och engagerade medarbetare med lång erfarenhet av entreprenadarbeten. Vi har en stark vilja att utveckla vår personal och ge stöttning för att lyckas i rollen.  Vi ser inga begränsningar utan snarare möjligheter.

Allmänt

För frågor om tjänsten kontakta Arbetschef Rickard Pettersson på telefon 070- 094 30 24 eller mail rickard.pettersson@spectramark.se

Ansökan

Ansökan skickas till kontakt@spectramark.se senast 31 juli 2022. Märk ansökan med ”Platschef Sörmland”. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!