Spectra söker en HR Specialist med inriktning rekrytering

Spectra Sverige AB är ett expansivt anläggningsföretag som utför alla sorters entreprenadarbeten, allt från större jord- och bergschakter med stat och kommun som beställare till mindre stensättningar hos en privatperson. Vi verkar idag främst inom geografin Östergötlands-, Sörmlands och Stockholms län men har planer på att inom kort expandera till fler platser.

Din roll

Som HR-specialist hos oss på Spectra är du en viktig resurs i arbetet med att attrahera, rekrytera och utveckla vår personal. Fokus kommer initialt att vara kompetensförsörjning och där det blir din uppgift att hitta drivna och engagerade medarbetare som kan och vill vara en del av vår gemenskap. Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen, från stöttning i linjechefernas behovsanalys till annonsering, urval, intervjuer och referenstagning etc. Vidare kommer du arbeta med uppsökande och proaktivt kandidatarbete och sköta samarbeten med skolor, delta vid rekryteringsdagar och mässor etc.

I takt med att företaget växer kommer roller gå mot en bredare och generell HR-roll där du får ansvar för flertalet av våra olika HR-processer och arbetet kommer då spänna över hela HR-området och inkludera arbete gällande rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrätt och förhandlingar, lön och ersättningar, arbetsmiljö, friskvård och rehabilitering etc.

Vem är du

Vi söker dig som har utbildning inom HR och meriterande är ett par års erfarenhet av rekrytering och search men avgörande faktorer för Spectra är dina  andra positiva egenskaper som exempelvis stort engagemang och drivkraft, vilja och förmåga att lära sig.

Rätt person kommer erbjudas en gedigen introduktion och kommer ges möjlighet till en erfaren mentor inom HR.

Vidare ser vi att du som person har lätt för att samarbeta med andra och värderar samarbete med medarbetare högt. I tuffa situationer väljer du att vara positiv och att snabbt anpassa dig till nya utmaningar. Du är kreativ och värderar att få vara med att påverka och förändra. Du söker utmaningar för att utvecklas.

Vi erbjuder

Spectra Sverige erbjuder en unik anställning där du som HR-specialist blir en nyckelperson i ett litet företag med hög målsättningar.

Hos oss får du arbeta med drivna och engagerade medarbetare med lång erfarenhet av entreprenadarbeten. Vi ser inga begränsningar utan snarare möjligheter. Kom och var kreativ, målmedveten och engagerad tillsammans med oss.

Allmänt

B-körkort är ett önskemål men inget krav.

För frågor om tjänsten kontakta VD Jonatan Bergman på telefon 070- 517 75 55 eller mail jonatan.bergman@spectramark.se

Ansökan

Ansökan skickas till kontakt@spectramark.se,  märk ansökan med ”HR-Specialist”. 

Vi ser fram emot din ansökan!